Latgales lietišķo sieviešu apvienība palīdzēs Daugavpils un reģiona jauniešiem atrast savu vietu dzīvē 1

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kāds slavens cilvēks teica, ka ir jāpalīdz jauniem un talantīgiem cilvēkiem, jo netalantīgi arī paši atradīs savu ceļu.

Ar mērķi palīdzēt Daugavpils un Latgales reģiona jauniešiem uzsākt savu biznesu Latvijas lietišķo sieviešu apvienība sadarbībā ar Latgales lietišķo sieviešu apvienību un ar Sociālās integrācijas fonda atbalstu piektdien, 24.janvārī, plkst.15:00 viesnīcas Park Hotel Latgola konferenču zālē rīko bezmaksas semināru.

Pasākums notiks projekta „READY – pieprasītas integrācijas un izglītibas aktivitātes jaunietiem” ietvaros.

Latgales lietišķo sieviešu apvienības vadītāja Žanna Kulakova pastāstīja portālam Gorod.lv, ka piedalīties šajā seminārā tiek aicināti jaunieši, kuri vēlas realizēt sevi vai uzsākt savu biznesu. Pasākuma ietvaros tiks apspriesti jauniem uzņēmējiem aktuālie jautājumi: kā var sevi realizēt, kā ar motivācijas palīdzību sasniegt vairāk, kā uzsākt savu biznesu.

Pasākuma rīkotāji cer uz jauniešu aktīvu piedalīšanos un iesaka sagatavot jautājumus par viņu interesējušām tēmām. Labākā jautājuma autors saņems īpašu Latgales lietišķo sieviešu apvienības balvu.

Tāpat augstākminētā projekta ietvaros 6 mēnešu laikā jauniešiem tiks sniegtas bezmaksas individuālās konsultācijas (tālrunis uzziņām: +37129265579). Jautājumus var uzdot arī elektroniski.

Vietējiem jauniešiem ir lieliska iespēja bezmaksas saņemt noderīgu informāciju, 24.janvārī apmeklējot šo semināru.


Написать комментарий

gribu atrast se sievieti