Labklājības ministrija apstiprina stratēģiju turpmākajiem gadiem

foto: F64
foto: F64

Labklājības ministrs Uldis Augulis (ZZS) ir apstiprinājis Labklājības ministrijas attīstības stratēģiju 2014.-2016.gadam, kuras nolūks ir mērķtiecīgi uzlabot ministrijas funkciju īstenošanas un uzdevumu izpildes kvalitāti, aģentūru LETA informēja ministrijas Komunikācijas nodaļas vadītāja Marika Kupče.

Kā skaidrojusi Labklājības ministrijas valsts sekretāre Ieva Jaunzeme, stratēģija izstrādāta kopīgi ar struktūrvienību vadītājiem, apzinot izaicinājumus tās darbības periodā un nosakot svarīgākās kompetences darbam Labklājības ministrijā.

"Tāpat tās izstrādes laikā esam kritiski izvērtējuši ministrijas īstenotās politikas izstrādes, vadības un atbalsta procesus un noteikuši tos, kuros nepieciešami uzlabojumi. Stratēģijas mērķis ir mudināt ikvienu darbinieku tiekties pēc aizvien augstākas profesionalitātes," norādījusi Jaunzeme.

Kopumā Labklājības ministrijā izvirzīti septiņi mērķi, kas ir vērsti uz kvalitātes uzlabošanu, - politikas izstrādē, politikas īstenošanas nodrošināšanā un uzraudzībā, komunikācijā, vadības un atbalsta procesos, kā arī cilvēkresursos.


Написать комментарий