Ceļu satiksmes negadījumā iet bojā jauns vīrietis

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

13.jūnijā Daugavpils novada Ambeļu pagastā, Ambeļos ceļu satiksmes negadījuma rezultātā gāja bojā 24 gadus vecs vīrietis, ziņo Valsts policijas preses dienests.

Negadījums notika ap 2:20 naktī, kad automašīnas BMW vadītājs netika galā ar spēkrata vadību, nobrauca no ceļa un ietriecās kokā. Negadījuma vietā gāja bojā 24 gadus vecs vīrietis, bet otrs, tik pat vecs vīrietis, ar sasitumiem nogādāts slimnīcā.

Uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 21.nodaļa (Noziedzīgi nodarījumi pret satiksmes drošību). Policija skaidro visus negadījuma apstākļus, kā arī to, kurš no vīriešiem atradās pie stūres negadījuma brīdī.

14.jūnijā Daugavpilī, A.Pumpura-Arodu ielu krustojumā 55 gadus vecs vīrietis, vadot automašīnu Peugeot, nepalaida pa galveno ielu braucošo Audi, kā rezultātā notika sadursme. Negadījuma rezultātā 19 gadus veca Audi pasažiere guva galvas sasitumu.

15.jūnijā no rīta ārstniecības iestādē no Rēzeknes novada Griškānu pagasta tika nogādāts kāds 1957.gadā dzimis vīrietis, kuram ārsti konstatēja abu roku lūzumus. Pēc sākotnējās informācijas vīrietis guva traumas, apgāžoties motociklam. Policija skaidros notikušā apstākļus.

Tajā pat dienā no Viļānu novada, Viļāniem ar dažādām traumām slimnīcā tika nogādāts 30 gadus vecs vīrietis. Sākotnēji noskaidrots, ka vīrietis, braucot ar kvadraciklu, netika galā ar transportlīdzekļa vadību, nobrauca no ceļa un apgāzās. Policija veic negadījuma pārbaudi.


Написать комментарий