Mediķi iesaka iegādāties suni, laizīt knupi un ļaut bērniem ēst uz grīdas nokritušu pārtiku 3

foto: wek.ru
foto: wek.ru

Kembridžas universitātes un Londonas universitātes koledžas zinātnieki sniedz jaunus padomus vecākiem. Tagad eksperti iesaka nolaizīt knupjus, iegādāties suni un atļaut mazulim ēst pārtiku no grīdas.

Speciālisti apgalvo, ka dziņa pēc sterilas tīrības nav nepieciešama, jo šādos gadījumos iet bojā arī labvēlīgās baktērijas. Lai paaugstinātu labvēlīgo baktēriju skaitu, biežāk jāizbrauc ārpus pilsētas un jāveic treniņi parkos, – vēsta newsdaily.com.ua.

Eksperimentu rezultāti liecina, ka vecāku bērni, kuru knupjus aplaizīja vecāki, 3 reizes retāk slimoja ar astmu un ekzēmu. Knupji provocē labvēlīgas bakteriālās vides izveidošanos bērna mutē un zarnu traktā. Baktērijas regulē gremošanu, ietekmē smadzeņu attīstību un pat noskaņojumu.

Iepriekšējās paaudzēs bija daudz mazāk alerģisku reakciju izpausmju, kas vēlreiz pierāda negatīvu pārmērīgas tīrības ietekmes pusi.


Написать комментарий

Suni vai kaķi. Der abi. Pārbaudīts. Un sterilitāte tiešām ne pie kā laba nenoved. Mana paziņa bija nejēdzīgi sterila un bērns izauga slimīgs un nīkulīgs. Mani bērni dzīvoja netīrām mutēm pa lauku, ēda nokritušas maizes un auga griezdamies. Vienīgais, ko ievēroju svēti, bija ikvakara pelde vannā un tīras drēbes ik dienu.

Kur jūs esat to sterilitāti esat redzējuši? Tramvajs, autobuss? Pat personīgā māja un mašīna nav sterila. Bērnam rokas gan vajadzētu mazgāt, un no grīdas speciāli nevajadzētu celt un ēst tur nokritušu ēdienu, vēl jo vairāk - vecākiem bērna knupi laizīt. Lai gan redzu nereti, ka vecāki ar savu karoti baro bērnu. Vislabāk, kad māte paceļ uz ielas nokritušu bērna knupi,iebāž sev mutē, pēc tam dod bērnam. No roku mazgāšanas neviens nav saslimis, toties no nemazgātām rokām un no parazītiem ir dabūjis zarnu infekcijas, kuņģa u.c. problēmas. 80% zarnu infekciju ir no nemazgātām rokām.

Nabadzīgs raksts, kurš neko nepastāsta! Par suņiem - ne vārda, par nokritušu pārtiku - ne vārda! Tikai par knupjiem, pie tam, nav skaidrs, kāds sakars "labvēlīgajām baktērijām" ar izbraukšanu ārpus pilsētas un treniņiem parkos? Vai tiešām knupji jāved ārpus pilsētas un uz parkiem, jāmet zemē, jāaplaiza un jādod bērniem?!
P.S. Par šādu rakstu es, būdams redaktors, autoram atņemtu pusi mēnešalgas! Ja šādi raksti atkārtojas - atlaistu!

Написать комментарий