Tarvide kvalificējas Jaunatnes Olimpiskajām spēlēm 4

foto: 7sport.lv
foto: 7sport.lv

Daugavpils augstlēcēja Jūlija Tarvide kvalificējusies Jaunatnes Olimpiskajām spēlēm, kuras notiks šī gada augustā Ķīnā. Atlases sacensībās Baku viņa iekļuva astoņu labāko sportistu skaitā, ziņo Sporta pārvaldes portāls.

Jūlija Tarvide un Aleksandra Koblence šajā nedēļas nogalē viesojās Baku, kur notika Jauniešu olimpisko spēļu atlases sacensības. Abas mūsu sportistes savas disciplīnas veica labā līmenī, atkārtojot personiskos rekordus.

Jūlija Tarvide kvalifikācijas sacensībās pārlēca 1,77 metrus un droši iekļuva finālā, kur arī uzrādīja rezultātu 1,77 metri, kas ir viņas personiskā rekorda atkārtojums. Sacensību noslēgumā tas deva dalītu sesto vietu un ceļazīmi uz Pekinu, kur notiks Jaunatnes Olimpiskās spēles.

Aleksandra Koblence 400 metru kvalifikācijas skrējienos uzrādīja laiku 55,28 sekundes, kas arīdzan bija viņas personiskais rekords. Ar šo rezultātu pietika tikšanai lielajā finālā. Tajā tik labi vairs noskriet neizdevās un ar laiku 55,69 sekundes tika ieņemta septītā vieta. Lai kvalificētos Jaunatnes Olimpiādei, bija jāiekļūst trīs labāko sportistu grupā.


Написать комментарий

Malacis! Lai veicas olimpiādē!

Tikai bildē nav Tarvide, bet gan Koblence

Tas jau žurnālistiem ir mazsvarīgi!

bet smuks meitēns! lai veicas!

Написать комментарий