Daugavpils novada pašvaldība sniedz palīdzību pavasara plūdos cietušai ģimenei

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Ceturtdien, 29.maijā, Daugavpils novada domē notika kārtējā deputātu sēde, kuras gaitā tika pieņemts gala lēmums par pabalsta iedalīšanu Līksnas pagasta iedzīvotājam, kura mājoklis cieta pērnā gada pavasara plūdos.

Pēc ziņotājas – Pašvaldības īpašuma nodaļas speciālistes mājokļu jautājumos Sigitas Smanes – vārdiem, šogad tika konstatēts, ka 2013.gada pavasara plūdu rezultātā Līksnas pagasta Ribaku ciema iedzīvotāja mājā ir deformētas jumta un sienu nesošās konstrukcijas, sakarā ar ko starp mājas sienām un logiem parādījušās plaisas. Izvērtējot nodarīto zaudējumu apjomu, tika konstatēts, ka remontdarbi izmaksās 1 788,51 eiro.

Sakarā ar augstākminēto šajā mājā dzīvojošai ģimenei tika piešķirts maznodrošinātās ģimenes statuss, un saskaņā ar Daugavpils novada domes saistošajiem noteikumiem pašvaldība ir tiesīga iedalīt tai vienreizēju pabalstu, kas nepārsniedz 712 eiro.

Daugavpils novada domes deputāti lēmumu par līdzekļu iedalīšanu pieņēma bez papildjautājumiem. Jāatzīmē, ka minēto lēmumu pirms nedēļas atbalstīja Daugavpils novada domes Finanšu komitejas locekļi.


Написать комментарий