Gulbis otro reizi karjerā pārvar “French Open” otro kārtu

foto: Reuters/Scanpix
foto: Reuters/Scanpix

Francijas atklātā tenisa čempionāta otro kārtu otro reizi karjerā trešdien pārvarēja Ernests Gulbis.

Otrās kārtas mačā Gulbis, kurš izlikts ar 18.numuru, diezgan viegli trīs setos ar 6-2, 7-5, 6-0 pārspēja mazpazīstamo argentīnieti Fakundo Banjisu. Lai uzvarētu Argentīnas tenisistu, Gulbim bija nepieciešamas nepilnas divas stundas, no kurām 61 minūti tenisisti spēlēja otro setu.

Gulbis kā otrais no visiem tenisistiem iekļūst "French Open" trešajā kārtā. Iepriekšējo reizi Gulbis otro kārtu "Roland Garros" kortos pārvarēja 2008.gadā, kad aizcīnījās līdz ceturtdaļfinālam.

Gulbis spēlē ļoti viegli uzvarēja pirmo setu, kura laikā Banjiss daudz kļūdījās. Otrajā setā Banjiss krietni mazāk pieļāva kļūdas, kas ļāva viņam saasināt spēles gaitu. Tomēr otrā seta izskaņā, aizvadot vairak nekā desmit minūšu ilgu geimu, Gulbim izdevās lauzt pretinieka servi un tad arī uzvarēt savu serves geimu. Trešajā setā Banjiss nespēja uzvarēt nevienu geimu, tādējādi Gulbis pabeidza maču ar astoņiem uzvarētiem geimiem pēc kārtas.

Tagad nākamajā kārtā Gulbis tiksies ar čehu Radeku Štepaneku, kurš otrās kārtas mačā ar 6-0, 6-3, 3-6, 6-4 pārspēja turnīra 15.numuru Mihailu Južniju.


Написать комментарий