Vairāku Daugavpils novada primāro veselības aprūpes iestāžu renovācija izmaksās ceturtdaļu miljona eiro

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Portāls Gorod.lv jau ziņoja, ka šā gada 2.aprīlī Daugavpils novada dome izsludināja atklātu konkursu par būvdarbu veikšanu vairākās Daugavpils novada primārās veselības aprūpes iestādēs.

Savukārt šodien, 20.maijā, kļuva pieejama informācija par konkursa uzvarētājiem – SIA „Structum” un SIA „Vanpro” (kopējā līgumsumma – 251 724,31 eiro (bez PVN).

Informatīvajā paziņojumā norādīts, ka konkursa pirmajā daļā (Vaboles pagasta un Nīcgales pagasta primārās veselības aprūpes iestāžu pielāgošana obligātajām prasībām) tika saņemti divu pretendentu piedāvājumi, tomēr zemāko līgumcenu piedāvāja SIA „Structum” – 59 566,39 eiro (bez PVN). Zīmīgi, ka minētā summa ir mazāka par sākotnēji ieplānoto – 72 280 eiro.

Par otrās projekta daļas uzvarētāju arī kļuva SIA „Structum”, kura par 74 503,69 eiro (bez PVN) veiks Medumu feldšeru vecmāšu punkta ēkas vienkāršotu rekonstrukciju un Demenes pagasta un Skrudalienas pagasta ēkas telpu vienkāršotu rekonstrukciju pagasta primāras veselības aprūpes pakalpojumu sniegšanas telpu izveidei.

Savukārt konkursa trešās daļas ietvaros notiks Tabores, Vecsalienas un Salienas pagastu primāras veselības aprūpes pakalpojumu sniegšanas telpu vienkāršota rekonstrukcija. Ceturtās daļas ietvaros paredzēta Sventes pagasta ēkas telpu vienkāršota rekonstrukcija un Doktorāta telpu rekonstrukcija Locikos, Naujenes pagastā. Minētos darbus par 48 475,07 eiro un 69 179,16 eiro (bez PVN) veiks SIA „Vanpro”.

Atgādināsim, ka darbi tiks veikti projekta “Apstākļu nodrošināšana pārrobežu primāro medicīnisko pakalpojumu pieejamībai Daugavpils novada un Braslavas rajona teritorijā” ietvaros.


Написать комментарий