Pilsētnieki pauž sašutumu, SIA „Labiekārtošana-D” atkal skaidro situāciju

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā jau ziņots, kāda daugavpiliešu grupa griezās plašsaziņas līdzekļos un Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijā ar vēstuli, kurā pieprasa likvidēt stihisko izgāztuvi Komunālajos kapos.

SIA „Labiekārtošana-D” speciālists Māris Garkuls paskaidroja portālam Gorod.lv, kā uzņēmums cīnās ar stihiskām izgāztuvēm.
Tomēr dažas dienas pēc publikācijas portāla redakcijā atkal griezās pilsētnieki, kuri pauda sašutumu par to, ka citā kapsētas izgāztuvē atkritumus vienkārši aizber ar smiltīm.

SIA „Labiekārtošana-D” portāla žurnālistam paskaidroja, ka šajā kapsētā tiek sagatavotas apbedīšanas vietas. Pēc M.Garkula vārdiem, lieli būvniecības atkritumi (kapakmeņi, dažādas konstrukcijas), kā arī pilsētnieku atstātas vecas mēbeles esot izvestas. Tagad šajā vietā nogādā smiltis un vecas šķembas.

Uzņēmuma speciālists uzskata, ka šāda veida stihiskās izgāztuves mūsu pilsētā iepriekšējo pilsētas vadību laikā kļuva par normālu parādību.
M.Garkuls ierosināja aizliegt autotransporta iebraukšanu pilsētas kapsētu teritorijā, ierīkot stāvlaukumu un iebraukšanu kapsētas teritorijā atļaut tikai īpašam transportam, kas piedalās apbedīšanas procesijā.


Написать комментарий