Gulbis pēc veiksmīgā turnīra Roterdamā ATP rangā atgūst vienu pozīciju

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis pirmdien publicētajā ATP pasaules tenisa ranga sarakstā pakāpies par vienu pozīciju un atkal ieņem 23.vietu.

Gulbis aizvadītajā nedēļā iekļuva Roterdamas ATP 500 punktu sērijas turnīra pusfinālā, kur piekāpās čeham Tomašam Berdiham. Par pusfināla sasniegšanu Gulbis tika pie 180 ATP ranga punktiem, kas ļāva atgūt aizvadītajā nedēļa zaudēto pozīciju.

ATP rangā vēl no Latvijas sportistiem Andis Juška ieņem 549.vietu, Mārtiņš Podžus – 661.vietu, Miķelis Lībietis – 701.vietu, Jānis Podžus – 1053.vietu, Deivids Jukša – 1416.vietu, bet Mārcis Garūts – 1478.vietu.

ATP pasaules ranga pirmajā desmitniekā notikušas pāris izmaiņas. Līderis ir Rafales Nadals, kuram seko Novāks Džokovičs un Staņislass Vavrinka, bet Davids Ferrers apsteidzis Huanu Martinu del Potro. Tomašs Berdihs pēc uzvaras Roterdamas turnīrā pakāpies uz sesto vietu, bet Endijs Marejs tagad noslīdējis uz septīto vietu. Nākamajās pozīcijās ir Rodžers Federers, Rišārs Gaskē un Žo Vilfrīds Tsonga.

 


Написать комментарий