Bijusī Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāja par tramvaju piegādi: Droši vien viss tiek darīts, ievērojot kādu deputātu vai privātpersonu intereses

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā ziņots, Daugavpils pilsētas pašvaldība februārī plāno izsludināt jaunu konkursu par tramvaju iegādi ES projekta ietvaros. To, ka jaunais Domes sasaukums nolēma lauzt līgumu un meklēt jaunu (jaunus) piegādātājus, portāls Gorod.lv lūdza komentēt bijušo Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāju Žannu Kulakovu.

„Nav normāli, ka tramvajs tika piegādāts pilsētā, bet nelaists depo teritorijā. Baltkrievijas piegādātājs izpildīja savas saistības, un, ja Dome dotu iespēju turpināt pildīt līgumsaistības, mēs jau braukātu ar jauniem tramvajiem.

Iespējams, viss tiek darīts, ievērojot kādu deputātu vai privātpersonas intereses. Baltkrievijas piegādātājs vēlas tiesāties, un viņi varētu uzvarēt šajā prāvā. Bet kāda jēga pierādīt savu taisnību pēc 3-4 gadiem, kad pie varas būs citi deputāti, un vainīgi nenesīs atbildību? Diemžēl Daugavpils ar savu rīcību nobiedēja Baltkrievijas piegādātāju, un mūsu centieni nodibināt ciešākus sakarus bijuši veltīgi.

Nesen uzņēmumā sāka darboties jauna valdes locekle – Sabīne Šņepste. Zinot par politiskām intrigām pilsētas Domē, jāsaka, man ir žēl jaunu darbinieci. Viņa ir pieredzējusi speciāliste, bet pastāv iespēja, ka viņu padarīs vainīgu visās iespējamās problēmās.

Patlaban konkursu plāno sadalīt trijās daļās un izsludināt no jauna. Nevēlos to komentēt, jo veiksmīgai tramvaju piegādei viss tika izdarīts, atļaujas un apstiprinājumi tika saņemti.

Pieļauju domu, ka šajā situācijā varētu būt lobētas deputātes Natālijas Petrovas intereses, jo viņas vadītais uzņēmums piedalījās konkursā, pēc tam pārsūdzēja to, bet zaudēja”, paziņoja bijusī Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova.
 


Написать комментарий