Ceturtdien kļūs zināms, uz kādiem noteikumiem pretendenti vēlas nodarboties ar atkritumu apsaimniekošanu Daugavpilī

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

23.janvārī Iepirkumu uzraudzības birojā notika sēde, kuras gaitā tika izskatīta AS „Daugavpils Spec.ATU” sūdzība par konkursa nolikumu un pašvaldība saņēma atļauju atvērt pretendentu iesniegtās aploksnes.

Atgādināsim, ka 11.oktobrī Daugavpils pilsētas pašvaldība izsludināja atklātu konkursu par sadzīves atkritumu apsaimniekošanu pilsētas pašvaldības administratīvajā teritorijā. Vēlāk konkursa dokumentācija tika koriģēta, tomēr konkursa nolikumu pārsūdzēja divas firmas.

Minētās sūdzības ir izskatītas, un 6.februārī notiks sēde, kurā plānots izskatīt iepriekš noteiktajā termiņā iesniegtos pretendentu piedāvājumus. Kā ziņoja pašvaldība, pieteikumi konkursam uz atkritumu apsaimniekošanu Daugavpils pilsētas pašvaldības administratīvajā teritorijā bija jāiesniedz līdz 6.janvāra plkst.10.00. Uz šo laiku Daugavpils pilsētas domē bija saņemti 5 pretendentu pieteikumi.

Konkursa rezultātā pašvaldība cer vienoties par izdevīgākiem sadzīves atkritumu apsaimniekošanas noteikumiem Daugavpils pilsētas teritorijā.
 


Написать комментарий