Policija atsavināja narkotiskas vielas un aizturēja vairākus cilvēkus

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Operatīvo pasākumu rezultātā Kriminālpolicijas biroja darbinieki Daugavpilī aizturēja vairākas personas par narkotisko vielu glabāšanu, atsavināja metamfetamīnu un uzsāka divus kriminālprocesus.

Šajā mēnesī Latgales RP Kriminālpolicijas biroja darbinieki veica dažādus operatīvus pasākumus narkotisko vielu  aprites apkarošanas jomā, kā rezultātā divu nedēļu laikā uzsāka divus kriminālprocesus, aizturēja sešas personas un atsavināja 25 gramus narkotisko vielu – metamfetamīna.

Pirmajā gadījumā, realizējot operatīvo informāciju, vienā no Daugavpils mikrorajoniem policisti apturēja automašīnu, kurā pārvietojās divi vīrieši (1979., 1988.g.dz.) un divas sievietes (1988., 1993.g.dz.). Kopumā pie personām tika atrasti un atsavināti 10 grami narkotiku.

Otrajā gadījumā, aizdomās par narkotisko vielu glabāšanu policisti pārbaudīja divus 1985.gadā dzimušus daugavpiliešus, kā rezultātā aizturēšanas brīdī pie viņiem tika konstatēti un atsavināti 15 grami metamfetamīna.

Uzsāktajos kriminālprocesos turpinās izmeklēšana. Aizturētajām personās piemēroti drošības līdzekļi, kas nav saistīti ar brīvības atņemšanu. Par narkotisko vielu glabāšanu likums paredz brīvības atņemšanu uz laiku līdz trim gadiem.
 


Написать комментарий