Ž.Kulakova: Uzskatu, ka J.Lāčplēsim jāpaliek pilsētas mēra amatā, nevis jāmūk uz Saeimu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Bijusī Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova, komentējot dažos plašsaziņas līdzekļos publicēto informāciju par to, ka viņa Saeimas vēlēšanās plāno startēt kopā ar pašreizējo pilsētas mēru Jānis Lāčplēsi, paziņoja portālam Gorod.lv, ka, viņasprāt, J.Lāčplēsim jāpaliek pilsētas mēra amatā.

Žanna Kulakova atzīmēja, ka iespēju piedalīties Saeimas vēlēšanās kopā ar J.Lāčplēsi viņa neizskata nevis ambīciju dēļ, bet tāpēc, ka J.Lāčplēsim, kurš no Saeimas atgriezās pilsētas domē, jāpaliek domes priekšsēdētāja amatā.

„Arī esmu dzirdējusi, ka viņš plāno piedalīties Saeimas vēlēšanās. Kas tas par bēgšanu? Kā ir ar pilsonisko atbildību? Kā politiķis viņš rīkojas gudri – visu laiku izvairās no atbildības, tas viņam ir izdevīgi. Bet ko domā mūsu vēlētāji, ja viņi ir gatavi ļaut J.Lāčplēsim atkal aiziet?

Sanāk, ka viņš ir skaisti aizgājis no Saeimas, jo viņam uzdeva vadīt komisiju, kura pētīja AS „Latvijas Krājbanka” krahu. Šo komisiju viņš veiksmīgi pameta, neko neizdarot, mūsu pašvaldība zaudēja 300 tūkstošus. Ne velti Raimonds Pauls, kurš bankas izjukšanas dēļ zaudēja lielu naudu, pat nekomentēja J.Lāčplēša darbu.

Ja J.Lāčplēsis atkal plāno piedalīties Saeimas vēlēšanās, viņš atkal izvairās no atbildības, tas liek domāt, ka pilsētā tiek izstrādāti dokumenti, kuri ievēros kādas privātās, nevis pilsētas intereses. Ja tā tas ir, viņš atkal izvairās no atbildības”, pastāstīja Žanna Kulakova.

Bijusī Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāja atzīmēja, ka vēl nav pieņēmusi lēmumu par startēšanu Saeimas vēlēšanās, jo daudz laika velta darbam, kā arī izskata piedāvājumus, kuri ļautu savienot turpmāko darbību un darbu Saeimā. Ž.Kulakova neizslēdz iespēju, ka varētu izlemt piedalīties Saeimas vēlēšanās.
 


Написать комментарий