Aizdomās par dažādām zādzībām aizturēti divi agrāk tiesāti vīrieši

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Policija aizturēja divus rūdītus zagļus, kuri darbojās no pērna gada beigām, pārsvarā zogot no automašīnām. Viens no viņiem tikai pirms pāris mēnešiem atbrīvots no ieslodzījuma vietas par analoģisko noziegumu izdarīšanas.

Pērna gada novembrī Daugavpilī un Krāslavā manāmi pieauga zādzību skaits no automašīnām. Tika izstrādāti un veikti dažādi meklēšanas pasākumi, vainīgās personas noskaidrošanā un šī zādzību viļņa apturēšanai.

Šī gada janvārī Kriminālpolicijas darbinieki, meklēšanas pasākumu rezultātā noskaidroja iespējamo ļaundari un aizdomās par vairākām zādzībām aizturēja agrāk vairakkārt tiesāto jaunu vīrieti. Aizturētais, 1993.gadā dzimis vīrietis, tiek turēts aizdomās par vairākām zādzībām Krāslavā, kur iespējams pastrādājis  vismaz septiņas zādzības no automašīnām un kāda veikala, un nozadzis vienu automašīnu. Savukārt Daugavpilī – apzagts viens dzīvoklis un četras automašīnas.

Operatīvo un meklēšanas pasākumu rezultātā Kriminālpolicijas darbinieki aizturēja vēl kādu rūdītu zagli, kurš tikai pērna gada rudenī atbrīvots no ieslodzījuma vietas. 1971.gadā dzimis vīrietis tika aizturēts nozieguma izdarīšanas brīdī, apzogot automašīnu Daugavpilī. Tajā pat naktī ļaundaris bija paspējis apzagt vēl kādu citu auto. Policija turpina kriminālprocesu izmeklēšanu un pārbauda šo personu saistībā ar citām analoģiskā rakstura zādzībām.

Abi vīrieši ir arestēti un atrodas apcietinājumā. Notiek kriminālprocesu izmeklēšana, policija pārbauda abu vīriešu saistību ar dažādām citām zādzībām.

 


Написать комментарий