Daugavpils novada domē tiksies zemnieki un potenciālie biopārtikas pircēji

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Trešdien, 29.janvārī, plkst.15:00 Daugavpils novada domē notiks pirmā zemnieku un biopārtikas iegādē ieinteresēto cilvēku tikšanās.

Daugavpils novada domes Attīstības nodaļas Projektu daļas koordinators Jāzeps Krukovskis paziņoja portālam Gorod.lv, ka par iespēju veiksmīgi pārdot un iegādāties biopārtiku pastāstīs lektore no Siguldas – Inese Romanova.

Projektu koordinators atzīmēja, ka biopārtikas tiešo pārdošanu un iegādi var uzskatīt ne tikai par Eiropas, bet arī Rīgas un Rīgas reģiona trendu – šādas biopārtikas pārdošanas un iegādes grupas darbojas Ikšķilē, Valmierā, Siguldā, Ogrē un dažos Rīgas mikrorajonos, tagad tās varētu sākt darboties mūsu pilsētā.

Lekcija ilgs ap 2 stundām, un tās gaitā interesenti uzzinās, kas ir tiešā pirkšana, kāpēc tā ir izdevīga zemniekiem, kā šo procesu varētu organizēt Daugavpilī.

Jāpiebilst, ka pasākums notiks Daugavpils pilsētas domes 8.kabinetā (1.stāvā), lai kļūtu par pasākuma dalībnieku, jāpiesakās pa tālr.26121362 vai e-pastu jazeps.krukovskis@dnd.lv .


Написать комментарий