Maļinovas pagasta pārvalde izsludinājusi konkursu par jaunas ķēdes pļaujamšīnas-smalcinātāja iegādi

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

20.decembrī Maļinovas pagasta pārvalde Iepirkumu uzraudzības biroja mājas lapā izsludināja konkursu par jaunas ķēdes pļaujamšīnas-smalcinātāja iegādi.

Saskaņā ar konkursa nolikumu, pļaujmašīnai-smalcinātājam jābūt pilnīgi jaunam, iekārtai jābūt paredzētai apauguma (krūmu diametrā 7(cm) un vairāk un nezāles) nopļaušanai ar smalcināšanu uz lauka, grāvjos un ceļmalās. Tehniskajā dokumentācijā ir norādīts, ka iekārtas aizsniedzamībai jābūt 4,5 metri no traktora centra, iekārtas darba platumam – ne mazākam kā 160 cm. Pļaujmašīnas pašmasai jābūt 900 - 1060 kg, sīkāka informācija par pasūtītāja prasībām ir pieejama konkursa nolikumā.

Jāatzīmē, ka piegādātājam, pēc iekārtas uzstādīšanas, jānodrošina iekārtas demonstrācija un pasūtītāja darbinieku apmācība, izmaksas iekļaujot iekārtas cenā.

Pretendentu piedāvājumi Maļinovas pagasta pārvaldē (Rēzeknes ielā 29A, Maļinovā, Maļinovas pag., Daugavpils nov.) iesniedzami līdz 10.janvāra plkst.12:00.

Iepirkuma prognozējamā summa – ne vairāk kā 19 999,99 latu. Jaunās ķēdes pļaujmašīnas – smalcinātāja piegāde jāveic divu mēnešu laikā no līguma noslēgšanas dienas.


Написать комментарий