Vienas dienas laikā daugavpilieši varēs apmeklēt DU Ziemassvētku izstādi-tirdziņu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Vairākus gadus pēc kārtas Daugavpils Universitātes Mūzikas un mākslu fakultātes pirmkursnieki organizē Ziemassvētku izstādi-tirdziņu, kas tiek rīkots ar mērķi radīt Ziemassvētku noskaņojumu un nodemonstrēt studentu talantus.

Pērn šāda veida izstādi-tirdziņu „Saldā gaisma” rīkoja studentu darba grupa „Cukuriņš”, bet šogad pasākuma iniciators ir studentu darba grupa „Čiekuriņi”, kura ielūdz visus interesentus uz Ziemassvētku izstādi - tirdziņu „Leduspuķu smarža”.

Studentu darba grupas vadītāja Liene Linarte pastāstīja portālam Gorod.lv, ka šogad izstādē-tirdziņā piedalās ne tikai Mūzikas un mākslu fakultātes pirmkursnieki, bet arī fakultātes absolventi un pasniedzēji. Iepriekšējās izstādes-tirdziņi apliecināja, ka zīmēšanas, šūšanas, ēdienu pagatavošanas prasmes ne tikai sagādā prieku, bet arī dot iespēju nopelnīt.

Izstādē-tirdziņā var apskatīt un iegādāties gleznas, Ziemassvētku kartiņas ar jautriem personāžiem un interesantiem uzrakstiem, skaistas šalles, ekskluzīvu bižutēriju, Ziemassvētku konfektes, pīrāgus, sapņu ķērājus utt.

Tirdziņa atklāšanas ceremonijā Mākslas menedžmenta programmas direktors Edgars Znutiņš atzīmēja, ka šis tirdziņš esot ļoti īpašs, jo visi piedāvātie izstrādājumi ir studentu un pasniedzēju veidotie, atspoguļo viņu noskaņojumu, fantāzijas lidojumu.

Jāatzīmē, ka tirdziņš darbosies tikai vienu dienu, tādēļ visiem interesentiem jāpasteidzas uz DU vecā korpusa otrā stāva foajē.



Написать комментарий