Van Damme parādīja špagatu starp diviem braucošiem automobiļiem

foto:
foto:

Volvo reklamētāji sasniedz arvien jaunas neprātīgas rīcības virsotnes, demonstrējot jaunās vadības sistēmas Dynamic Drive Steering precizitāti.

Viss sākās ar kāmi Čārliju, kurš vadīja 15 t smago automobili. Tagad palaida smago artilēriju: aktierim Žanam Klodam van Dammem piedāvāja parādīt savu slaveno špagatu starp diviem punktiem, stāvot uz divu braucošu atpakaļgaitā kravas automobiļu spoguļiem.

Savādāk kā Epic Split („Episkais špagats” – tā sauc šo video) darbību nevar nosaukt: gan van Damme, gan divi zeltaini „Globtroteri” austošās Saules staros izskatās nepārspējami. Turklāt triks tika izpildīts bez nodrošinājuma, – vēsta auto.newsru.com.

Video YouTube apskatīja 5,5 milj. cilvēku un jāsaka, pilnīgi pelnīti.

Volvo testa priekšvakarā publicēja vēl vienu video rullīti, kurā kamera fiksēja, kā aktierim paskaidro izmēģinājuma būtību. Izskatās, ka Žanam Klodam kļūst ne pa jokam neomulīgi, kad viņš lēš riska pakāpi.

Volvo reklamētāji sistēmu Dynamic Drive Steering virza ar nestandarta reklāmas kampaņas palīdzību. Bez jau minētā kāmja Čārlija kravas automobiļus uz precizitāti un izturību pārbaudīja ekvilibriste Feisa Dikija un Volvo prezidents Klāss Nilsens. Arī šie video rullīši liek sirdij pukstēt ātrāk. Nilsens vismaz apģērba ķiveri, bet Dikija, tāpat kā van Damme, strādāja paļaujoties tikai uz savu veiklību un divu šoferu pieredzi.

 


Написать комментарий