Aktrise Marina Orlova atklāja Maikla Džeksona nāves noslēpumu

foto: lichnosti.net
foto: lichnosti.net

Seriālu „Maskēšanās” un „Barviha” zvaigzne Marina Orlova mums pastāstīja par savu jauno aizraušanos, neveiksmēm dzīvē un atklāja briesmīgo Maikla Džeksona noslēpumu.

Nesen vienā slēgtajā ballītē iepazinos ar Maikla Džeksona skaņu režisoru, un viņš pastāstīja taisnību par dziedātāja nāvi. Izrādās, ka dziedātāja ārsts Konrāds Murejs nebija tikai viņa ārstējošais ārsts un labs draugs, bet arī narkotiku dīleris. Viņš aprēķināja dziedātājam narkotiku devas, un Maikls bija pārliecināts, ka preparātu lietošana ārsta uzraudzībā nebūs kaitīga. Šī ziņa mani vienkārši šokēja! Tagad man ir bail dzīvot Losandželosā. Mani šokē, ka mediķi, kuri ir devuši Hipokrāta zvērestu, naudas dēļ var novest līdz nāvei savu pacientu un draugu, – vēsta sobesednik.ru.  

Personīgās ziņas: esmu apguvusi jaunu sporta veidu, kuru sauc par kajakingu. Tas ir mazu laivu airēšanas veids. Krievijā šīs laivas sauc par smailītēm. Katrās brīvdienās praktizējos okeānā un līčos. No malas izskatās jauki, kaut gan tas ir sarežģīts sporta veids. Laivas ir ļoti šauras, var viegli iekrist ūdenī. Turklāt viļņi reizēm ir ļoti spēcīgi. Jānotur līdzsvars. Profesionāļi brauc ar kajakiem stāvus. Man pagaidām tas nesanāk. Bet es nepadodos.


Написать комментарий