Deputāts J.Carevs: Dīvaini, ka nākamā budžeta kontekstā netika apspriests jautājums par iespējamām investīcijām

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Gandrīz visu partiju un politisko apvienību, kuru pārstāvji tika iekļauti Daugavpils pilsētas domes sastāvā, priekšvēlēšanu programmās bija runāts par ražošanas atjaunošanu pilsētā un investoru piesaistīšanu.

Kā zināms, patlaban Daugavpils pilsētas pašvaldība aktīvi veido nākamā gada budžetu.

Deputāts Jevgeņijs Carevs uzskata par nepareizu, ka, apspriežot nākamā gada budžetu, pagaidām netiek runāts par iespējamām investīcijām.

Deputāts portālam Gorod.lv paziņoja sekojošo: „Mēs, jaunie Domes deputāti, jautājam, kāpēc iespējamo investīciju summa pat netiek ņemta vērā. Ir objekti, kurus vēlamies pārdot, ir projekti, kuros vēlamies piesaistīt investorus. Visiem šiem projektiem jābūt konkrētiem termiņiem, programmām, par to visu nevar atbildēt tikai deputāts Carevs.

Daugavpils pilsētas domē ir vairākas nodaļas, kuras atbild par dažādām pilsētas dzīves jomām, tostarp, Attīstības departaments, kura nosaukums runā pats par sevi. Taču nākamā gada budžeta apspriešanas sēdē 9.oktobrī bija radusies dīvaina situācija: mēs neapspriedām, cik daudz investīciju tiks ieguldīts pilsētā nākamgad”, paskaidroja J.Carevs.

Deputāts piebilda, ka šis jautājums rūpīgi jāizpēta, bet patlaban viņa uzmanība ir pievērsta divu darba grupu darbam, kuras strādā viņa vadībā.


Написать комментарий