Sociālie tīkli biežāk piespiež sievietes atjaunot savu garderobi

foto: flymama.info
foto: flymama.info

Vidējās statistiskās sievietes garderobē ir 107 dažādi apģērba priekšmeti.

Turklāt lielākais vairākums uzskata, ka viņām nav ko apģērbt vismaz reizi nedēļā.

Jau sen ir zināms, ka sievietēm patīk staigāt pa veikaliem. Viņas ar prieku pavada laiku tirdzniecības centros, pērkot sev apģērbu. Un spriežot pēc visa, sociālie tīkli dod viņām vēl vienu iemeslu atjaunot savu garderobi.

No milzīgā fotogrāfiju daudzuma, kuras vājā dzimuma pārstāves ievieto sociālajos tīklos, tādos kā Faceebook un Instgram, daudzas sievietes nolemj, ka viņu apģērbs ir novecojis vai drīz pēc tā iegādes. Pie šāda secinājuma zinātnieki nonāca nesen veiktā pētījuma rezultātā, - vēsta fedpost.ru.

Kā parādīja aptauja, vidējās statistiskās sievietes garderobē ir 107 apģērba gabali, turklāt viņas vienalga apgalvo, ka viņām nav ko apģērbt vismaz reizi nedēļā. Iemeslu vidū, kuru dēļ jaunietes atzīst, ka apģērbs neder valkāšanai, tika nosaukts nepiemērots izmērs. Turklāt daudzas neapmierina apģērba mazgāšanas veids, kā arī tas, ka tas stipri burzās.

Patiesībā pētījums parādīja, ka 36% sieviešu domā, ka viņu apģērbs nav derīgs valkāšanai. Turklāt 15% no savas garderobes vidējā statistiskā sieviete nekad nav valkājusi.

Tāpat aptauja parādīja – 67% sieviešu domā, ka viņu garderobē nav kleitas, kuru varētu apģērbt uz svinīgu pasākumu, bet 64% no viņām teica, ka viņas gala rezultātā nopērk kaut ko jaunu. Viena no piecām sievietēm pavēstīja, ka regulāri sūdzas vīram vai partnerim par to, ka viņai nav pietiekoši daudz apģērbu. Nav pārsteigums, ka 36% sieviešu atzinās – viņas apģērbu pērk bieži, bet pēc tam to noslēpj.

Tāpat pētījums parādīja, ka gandrīz puse sieviešu regulāri plāno savu apģērbu nākamajai dienai, bet bieži nevar atrast skapī vajadzīgo lietu. Patiesībā sieviete katru rītu meklē apģērbu un aksesuārus apmēram trīs minūtes.

Gandrīz trešdaļa aptaujāto paziņoja, ka no rīta ļoti nervozē, jo nevar atrast vajadzīgo apģērbu, turklāt 44% no viņām ģērbj apģērbu, kuru domāja mazgāt. 5% aptaujāto atzinās, ka viņām ir apģērbs, kurš atradās skapī neskarts vairāk nekā divus gadus, bet 75% paziņoja, ka dažkārt skapī atrod apģērbu, par kuru viņas bija galīgi aizmirsušas.


Написать комментарий