Tiesnesi pieķer nodarbojamies ar seksu darba vietā

foto: F64
foto: F64

Baltkrievijā, izmeklējot kāda tiesneša iespējamo pērkamību, likumsargi noskaidrojuši, ka tiesnesis savā darba kabinetā ne tikai ņem "kukuļus", bet arī mīlējās ar savām kolēģēm.

Kā ziņo portāls Lenta.ru, Mogiļevas apgabala tiesnesis Magomeds Umarovs tika turēts aizdomās par kukuļņemšanu. Baltkrievijas Valsts drošības komitejas darbinieki, lai savāktu pierādījumus, tiesneša kabinetā slepenai uzstādīja video novērošanas kameru.

Pētot video ierakstus, likumsargi konstatēja ne tikai arī trīs kukuļņemšanas gadījumus, bet arī vairākus pikantus mirkļus - kameras bija fiksējušas, kā Magomeds Umarovs savā kabinetā nodarbojas ar seksu. Starp tiesneša mīlas rotaļu partnerēm bijušas arī viņa kolēģes - citas tiesneses.

Pēc notikušā tiesas darbiniecēm pieprasītas iesniegt paskaidrojumu par notikuši, savukārt pret pašu tiesnesi ierosināta krimināllieta par kukuļņemšanu. Tiesnesis tika aizturēts brīdī, kad viņš no kāda advokāta saņēma 2700 dolāru lielu kukuli. Magomeds Umarovs šobrīd ir aizturēts, viņš savu vainu kukuļņemšanā neatzīst.


Написать комментарий