Jau rīt Daugavpils novadu apmeklēs viesi no ārzemēm

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Pirmdien, 2.septembrī, Daugavpils novada domē notikušajā preses konferencē novada domes jaunatnes projektu koordinatore Iluta Kriškijāne paziņoja, ka 4.septembrī Daugavpils novadu apmeklēs viesi no Serbijas, Maķedonijas, Horvātijas un Azerbaidžānas.

Savukārt projekta „Brīvprātīgais darbs kā jauniešu nodarbinātības veicinātājs” koordinatore Ilze Rasčevska piebilda, ka projekta pasākumos piedalīsies arī 28 jaunieši, kuri piedalījās šī projekta tapšanā. Izstrādājot jauniešu projekta programmu, tika nolemts, ka nedēļas garumā jaunieši no piecām valstīm dalīsies savā pieredzē, tiksies ar Daugavpils novada domes pārstāvjiem, dosies uz Naujenes bērnu namu. Pēc I.Rasčevskas vārdiem, šī tikšanās palīdzēs ārzemju viesiem labāk izprast mūsu novada cilvēkus, atrast kopīgu valodu.

11.septembrī jaunieši izvērtēs projektu un apkopos secinājumus, 12.septembrī būs pēdējā vizītes diena.

Jāatzīmē, ka pasākuma programmā paredzēta arī kultūras vakaru rīkošana, video veidošana par brīvprātīgo darbu, iepazīšanās ar Daugavpils novadu un Daugavpili.

Atgādināsim, ka projekta „Brīvprātīgais darbs kā jauniešu nodarbinātības veicinātājs” mērķis ir brīvprātīgā darba attīstīšana, jauniešu konkurētspējas paaugstināšana darba tirgū.


Написать комментарий