„Muzikālā augusta” noslēgumā Daugavpilī notiks dziedātājas Olgas Pīrāgs koncerts

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Vasaras pēdējā nedēļā tuvojas beigām festivāls „Muzikālais augusts”.

Septiņu vakaru laikā daugavpilieši un pilsētas viesi varēja baudīt tango un džezu, Latvijas dziedātāju un dejotāju uzstāšanos, noskatīties kinoklasiku Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzeja pagalmā. Pat nepastāvīgi laikapstākļi netraucēja interesentiem baudīt skaisto.

Diemžēl festivāls tuvojas noslēgumam – trešdien, 28.augustā, plkst.18:30, Vienības nama koncertzālē notiks slavenās dziedātājas Olgas Pīrāgs koncerts. Jāatzīmē, ka šogad dziedātāja svin radošās darbības 35 gadu jubileju, viņas muzikālās darbības pirmsākumi saistāmi tieši ar Daugavpili.

Pašlaik viņa daudz laika velta pedagoģes darbam, pasniedz vokāla nodarbības bērniem un pieaugušajiem. Dziedātāja ir biežs viesis mūsu pilsētā, šeit dzīvo viņas radinieki un draugi, tomēr viņa nelutina daugavpiliešus ar koncertiem, tādēļ šis koncerts tiešām būs īpašs pasākums, turklāt ieeja būs bez maksas.

„Muzikālā augusta” pēdējais pasākums būs lielkoncerts par godu Oskara Stroka jubilejai, kas 29.augustā, plkst.18:30, notiks Marka Rotko mākslas centra pagalmā.


Написать комментарий