Arī Lipmans gatavs tikties ar ‘Liepājas metalurga’ strādniekiem

foto: rus.db.lv
foto: rus.db.lv

Ar finansiālo grūtību mocītā ”Liepājas metalurga” lielākajiem akcionāriem Sergeju Zaharjinu un Iļju Segalu konfliktējošais uzņēmuma akcionārs Kirovs Lipmans piektdien paziņoja, ka ir gatavs tikties ar ”Liepājas metalurga” arodbiedrību līderiem, lai mēģinātu rast kopīgu risinājumu maksimāli ātrai uzņēmuma darbības atjaunošanai.

"Man ir svarīgi uzklausīt uzņēmuma darbinieku viedokli par esošo situāciju, jo ne tikai viņi, bet arī es vēlos, lai "Liepājas Metalurgs" maksimāli ātri atsāktu savu darbību un esošie darbinieki atkal varētu strādāt savās darbavietās," apgalvo Lipmans.

"Delfi" jau vēstīja, ka trešdien notika arī Zaharjina tikšanās ar "Liepājas metalurga" strādniekiem. "Rietumu Radio" gan vēstīja, ka Zaharjins nav atbildējis uz sanākušo 300 strādnieku jautājumiem un ieteicis viņiem paciesties līdz augusta beigām.

Turklāt pēc jautājuma par to, kāpēc divi uzņēmuma akcionāri - Zaharjins un Lipmans - nevar vienoties par uzņēmuma darbības atjaunošanu un investora piesaistīšanu, viņš vienkārši pametis tikšanās vietu, klusējot iziedams cauri apmulsušo strādnieku rindām.

Savukārt ceturtdien plānotā Zaharjina tikšanās ar "Liepājas metalurga" arodbiedrību līderiem nav notikusi, jo vairums arodbiedrību pārstāvju atteikušies uz to ierasties.


Написать комментарий