Daugavpilī notiks poētiskais slems jeb dzejas priekšlasījuma sacensības

foto: diary.ru
foto: diary.ru

Sestdien, 27.jūlijā, Daugavpilī notiks kārtējais poētiskais slems, kuru šoreiz organizē jauniešu organizācija KSNRJS (Kreatīvu, Sabiedriski Noderīgu un Radošu Jauniešu Savienība).

Jāatgādina, ka kādu laiku šī pasākuma rīkošana bija zem jautājuma zīmes, jo tā pastāvīga rīkotāja Violeta Orluskaite atrodas ārzemēs.
Tomēr viens no šī gada slema rīkotājiem Vladimirs Sklems paskaidroja portālam Gorod.lv, ka slems nav kāda viena cilvēka zīmols: „Slems ir dzejnieku cīņa par naudas balvu, kas tiek izcīnīta, uzstājoties publikas priekšā, un tieši skatītāji lemj, kas ir uzvarētājs”.

Jāsaka, ka pasākums būs nedaudz savādāks, V.Sklems atzīmēja, ka līdz ar jauniem slema rīkotājiem rodas arī jaunas idejas: „Šoreiz piedāvāsim īstu slemu, nebūs skaistu telpu, to vietā esam iznomājuši pamestu noliktavu, izveidojuši skatuvi, šobrīd izgatavojam krēslus”.
Pēc Vladimira Sklemas vārdiem, pieteikties dalībai šajā pasākumā var līdz pēdējai dienai, sūtot pieteikumu uz e-pastu slemums@inbox.lv vai zvanot pa tālr.22333171, ja lēmums piedalīties poētiskajā slemā radīsies negaidīti, nāciet un piesakiet sevi.

Poētiskais slems notiks 27.jūlijā plkst.19:00 Gajoka mikrorajonā pamestās maizes ceptuves telpās.


Написать комментарий