“auto24 Rally Estonia 2013” direktors: mums ir padomā vēl daži pārsteigumi!

foto: Publicitātes foto
foto: Publicitātes foto

Šogad ceturto reizi tiks aizvadīts viens no jaunākajiem un lielākajiem notikumiem Baltijas rallija dzīvē - "auto24 Rally Estonia 2013", kas notiks nākamās nedēļas nogalē, un sacensību rīkotāji sola arī šogad sarīkot iespaidīgu pasākumu.

Sacensību direktors, bijušais WRC pilots Urmo Āva portālam "Delfi" atklāja, ka sacensības jau ir gatavas aizvadīšanai, taču daži pārsteigumi vēl gaidāmi, īpaši dalībnieku ziņā. "Ar katru gadu kļūst arvien vieglāk strādāt, jo organizatoru komanda kļūst lielāka un pieredzējušāka," saka Āva. "Pagājušā gada dalībnieku sastāvs bija liela veiksme, lai to atkārtotu, ir jābūt tikpat veiksmīgiem. Taču mums ir vēl daži pārsteigumi "kabatā" - sekojiet ziņām!"

Rallija direktors norāda, ka īpaši tiek gaidīta jauno "Ford Fiesta R5" automašīnu pasaules debija sacensībās, kas notiks tieši šajā rallijā. "Es esmu ļoti priecīgs par Karlu Krūdu un Martinu Kanguru, kuri ir tikuši pie šīm R5 automašīnām. Tām šī būs debija grants rallijos!" saka Āva. "Sagaidu, ka viņi aizvadīs varenu cīņu ar WRC mašīnām."


Написать комментарий