Daugavpiliešus aicina ziedot optiskās korekcijas brilles, kas pašiem nav noderīgas

foto: acim.lv
foto: acim.lv

Līdz šī gada septembrim Daugavpils iedzīvotāji var piedalīties Latvijas Sarkanā Krusta labdarības akcijā un ziedot optiskās korekcijas brilles, kas pašiem nav noderīgas.

Iedzīvotāji aicināti nest un atdāvāt optiskās brilles, kas pašiem vairs nav nepieciešamas, toties citiem būs palīgs dzīves un tostarp redzes kvalitātes uzlabošanai. Brilles, ko skāruši sīki defekti, piemēram, nozaudēta briļļu ietvara skrūvīte, viegli deformēta briļļu ietvara kājiņa, nenozīmīgi skrāpējumi uz briļļu ietvara utml., optikas meistars varēs viegli novērst.

Minētās brilles var nodot optikas salonā Metropole, kas Daugavpilī atrodas Mihoelsa ielā 47a un Lāčplēša ielā 45.

Optikas salonu tīkla Sabiedrisko attiecību speciāliste Kristīne Gruznova pastāstīja portālam Gorod.lv, ka viņu un Sarkanā Krusta sadarbība ilgst jau trīs gadus. Iepriekšējos divos gados Latvijas iedzīvotāji bija ziedojuši vairāk nekā 3 000 brilles.

Arī daugavpilieši esot iesaistījušies labdarības akcijā un nesuši uz salonu viņiem nevajadzīgas brilles. Pēc speciālistes vārdiem, pērn pilsētnieki nesuši pilnīgi jaunas optiskās lēcas, daži nesuši pat pilnu maisiņu ar brillēm.

Labdarības akcija turpināsies līdz septembra sākumam, kad visi ziedojumi tiks nodoti valsts pansijās, lai uzlabotu veco cilvēku dzīves kvalitāti. Ļoti pieprasītas ir lasīšanas brilles.

Mūsu pilsētas iedzīvotājiem ir lieliska iespēja ne tikai palīdzēt apkārtējiem, bet arī tikt vaļā no nevajadzīgām mantām.


Написать комментарий