Vicemērs P.Dzalbe: sevišķu uzmanību pievērsīsim komunālās saimniecības jautājumiem

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Komentējot vēlēšanu rezultātus Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks Pēteris Dzalbe atzīmēja, ka pagaidām nav noteikta sfēra, kurā viņš darbosies, taču visdrīzāk tie varētu būt komunālās saimniecības jautājumi, pilsētas sanitāras tīrīšanas jautājumi, darbs uzņēmumā „Daugavpils siltumtīkli”, „Daugavpils ūdens”.

„Sevišķu uzmanību pievērsīsim komunālās saimniecības jautājumiem, lai iedzīvotāji maksātu naudu un nejautātu vēlāk, kur tike tērēti iemaksātie finansiālie līdzekļi. Otrais svarīgākais jautājums ir pilsētas sanītārā tīrīšana. Pašlaik jau ir pārsniegta divu miljonu latu robeža, tā ir ļoti liela naudas summa. Uzņēmumu, kurš nodarbojas ar sanitārās tīrīšanas jautājumiem es varu novērtēt tikai uz 4 ar plusu.

Ir jārisina jautājums ar esošiem tarifiem – par siltumu, ūdensapgādi un atkritumu apsaimniekošanu. Pašlaik ir apstājušies būvniecības darbi, kāpēc tas notika, zināms tikai Žannai Kulakovai, jo vairāk neviens nevar atbildēt uz jautājumu kāpēc būvniecības uzņēmums nepilda paredzētos darbus. Uz doto brīdi neviens nevar atbildēt, kāpēc apstājās darbi projektā A13 un Tramvaju uzņēmuma projekts.

Jaunievēlētais vietnieks atzīmēja, ka 15 deputāti izteica viņam uzticību, ieceļot viņu vietnieka amatā.

Kopumā izveidota profesionālā un kompetenta komanda, atzīmēja P.Dzalbe.


Написать комментарий