Daugavpils pilsētas pašvaldības policijas darbiniekiem otro reizi gadā iegādāsies formastērpus

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Šogad ir izsludināts otrais iepirkums par Pašvaldības policijas darbinieku formastērpu piegādi.

Saskaņā ar Iepirkumu uzraudzības biroja informāciju, šī gada martā notika 4 ikdienas vasaras formas virsjaku, 67 vasaras bikšu, 3 uzvalku, 14 bikšu, 4 svārku, 5 vīriešu un 5 sieviešu kaklasaišu, 3 cepuru iepirkums. Iepirkumu uzraudzības biroja informācija liecina, ka iepirkums izmaksāja 5 655,05 latus.

Otrais iepirkums tika izziņots jūnija sākumā. Tajā ietvertas 4 ikdienas formas virsjakas un 67 ikdienas formas bikses. Rodas jautājums, priekš kam policistiem ir nepieciešama otrā 67 bikšu pāru partija, vai iepriekšējo reizi apģērbs netika iegādāts, vai tas jau ir nederīgs? Pēc atbildes uz šiem jautājumiem negriezīsimies oficiāli, kā mums tika ieteikts pagājušo reizi.

Jāatzīmē, ka pirms gada Pašvaldības policijas darbinieki jau atjaunoja garderobi, un tas izmaksāja 8 543,15 latus. Policistiem nepieciešamā apģērba sarakstā bija ziemas virsjakas (51 gabals), sieviešu un vīriešu uzvalki un apmetņi, kaklasaites (10 gabali), ikdienas džemperi (50 gabali), ziemas cepures (10), vasaras cepures (59), šalles (21), gaismu atstarojošas vestes (14), ikdienas vasaras virsjakas (45), ikdienas vasaras bikses (45), melnie krekli ar garo un īso piedurkni (9 un 55 gabali). Jāatzīmē, ka nepieciešamo mantu sarakstā bija tikai viena parādes cepure.
 


Написать комментарий