Silvestrs Stallone negrib, lai viņa meitas ietu uz randiņiem

foto: lat.mixnews.lv
foto: lat.mixnews.lv

Leģendārajam Holivudas aktierim Silvestram Stallonem ir trīs meitas – Sofija Rouza, Sistina Rouza un Skārleta Rouza. Viņš intervijās nekad nav slēpis, ka ļoti mīl un lutina savas meitiņas un sievu Dženiferu Flavinu, raksta "kasjauns.lv"

Nesen Silvestrs Stallone manīts kopā ar savu 11 gadus veco meitu Skārletu Rouzu. Viņi abi iegriezās kafejnīcā "Pinkberry", kur gādīgais tētis savai meitiņai nopirka saldētu jogurtu. Arī turpmāko ceļu abi mēroja ļoti draudzīgā noskaņā, tētim mīļi apskaujot Skārletu ap pleciem un cenšoties turēt meitu sev pēc iespējas tuvāk.

Pirms pāris gadiem aktieris vaļsirdīgi atzinās, ka esot no tiem tēviem, kam grūti pieņemt faktu, ka mazās meitenes drīz būs pieaugušas un viņām parādīsies pirmie pielūdzēji.

Kādā intervijā viņš pat stāstīja, ka izprātojis, kā aizbaidīt puišus! Doma par randiņiem aktieri darot bažīgu, jo viņš novērojis, ka meitas sāk ieinteresēt pretējais dzimums.

"Es zinu, ka nevarēšu paturēt meitas pie sevi mūžīgi, bet centīšos, cik ilgi vien iespējams," solījās Stallone. "Man žēl pirmo puisi, kurš klauvēs pie mūsu mājas durvīm, lai vestu meitu uz randiņu. Es iegādāšos vēl desmit Rembo tērpu, lai būtu drošs, ka puisis būs gana iebiedēts, lai nekad neuzdrošinātos spert kādu aplamu soli. Iespējams, viņš pēc tam netuvosies par jūdzi tuvāk mūsu mājām, kas mani visnotaļ labi apmierina. Es zinu, ka nespēšu būt tētis, kurš neraizējas un nesatraucas. Manas meitas ir dzimušas koķetes. Tas ir ļoti jautri, taču liek man nopietni raizēties par to, cik gan daudz darba man būs jau pēc dažiem gadiem! Es zinu, ka tas ir muļķīgi, bet man tik ļoti negribas, lai meitas pieaugtu. Es neprātīgi mīlu savu ģimeni. Nespēju iedomāties dzīvi bez viņām mūsu mājās."


Написать комментарий