Policija atsavina kārtējo nelegālo cigarešu partiju

foto: Valsts policija
foto: Valsts policija

Vakar, 20.martā, Latgales reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas biroja darbinieki, veicot operatīvus meklēšanas pasākumus agrāk uzsākta kriminālprocesa ietvaros par tabakas izstrādājumu nelikumīgu pārvietošanu vai realizāciju, aizturējuši četru personu grupu, informē Valsts policija.

Dažādu telpu apskates rezultātā policijas darbinieki Daugavpils novada, Naujenes pagastā kādā sādžā, kā arī kādā dzīvoklī Daugavpilī kopumā atraduši un atsavinājuši 235 000 cigaretes ar Baltkrievijas akcīzes markām. Saistībā ar šo tika aizturēti agrāk sodītie 1992., 1989., 1983. un 1971.gadā dzimušie vīrieši.

Krimināllikums nosaka, ka par alkoholisko dzērienu vai tabakas izstrādājumu nelikumīgu uzglabāšanu, pārvietošanu (pārvadāšanu) vai realizāciju, ja to izdarījusi personu grupa pēc iepriekšējas vienošanās vai tā izdarīta lielā apmērā, —soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz trim gadiem vai ar arestu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu līdz simt minimālajām mēnešalgām, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas



Написать комментарий