Lionels Mesi noprovocēja konfliktu ar spāņu futbola komandu

foto: mirror.co.uk
foto: mirror.co.uk

Spānijas futbola komanda viennozīmīgi ir stiprākā komanda pasaulē. Toties attiecības komandas kolektīvā nav draudzīgas, ziņo portāls sport.rbc.ru.

Spāņi pašlaik gatavojas spēlei ar Urugvajas komandu, kuras norisināsies šodien. Viens no Katalonijas laikrakstiem „Sport” ziņo, ka „Real” komandas futbolists Alvaro Arveloa sastrīdējās ar futbolistu no „Barcelona”. Sakarā ar to, futbolistu vidū var rasties divi grupējumi.
Protams, dotā informācija var būt žurnālistu provokācija. Pagājušajā nedēļā pirmajā pusfinālā „Kausa Karalis” „Real” – „Barcelona” – 1:1.

„Real” dalībnieki ilgu laiku provocēja Lioneli Mesi, bet pēc spēles viņš sastrīdējās ar Alvaro Arveloa. Argentīnas futbolists pateica Spānijas futbolistam, ka tas esot stulbs. Incidents notika autostāvvietā. Lionels parasti ir skops uz emocijām. Grūti neizteikt savas emocijas, kad notiek spēle starp „Real” un „Barcelona”. Starp komandām vienmēr risinās sīva cīņa, tāpēc starp komandu dalībniekiem ir saspīlētas attiecības. Tāpēc tas fakts, ka Spānijas atlasē ir vairāki grupējumi ir pilnīgi saprotams.

Šajā sezonā ir apgrūtinātas attiecības „Real” komandā, jo treneris nevar rast kopīgu valodu ar futbolistiem Kasiljasu un Ramosu. Ja arī konflikts starp futbolistiem pastāv, tad komandas treneris cenšas pārvarēt konfliktus un kolektīvā rast draudzīgas attiecības.


Написать комментарий