Ķīniešu 'Qoros' sedans speciāli Eiropas tirgum

publicitātes foto
publicitātes foto

Ķīniešu kompānija "Qoros" publicējusi attēlus ar savu pirmo sērijveida modeli – kompaktklases sedanu "GQ3". Automobilis izgatavots speciāli Eiropas tirgum, kur autoražotājs no 2014. gada plāno realizēt 75 tūkstošus spēkratu gadā.

"Qoros GQ3" dizains radīts divu dizaina studiju sadarbībā: viena no tām atrodas Minhenē, Vācijā, bet otra – Šanhajā, Ķīnā. Projektu vadīja agrākais "MINI" dizaina nodaļas vadītājs Hilderbrands. Spēkrata izstrādātāji to apraksta kā "elegantu ģimenes sedanu ar sportiskas kupejas siluetu, garu riteņu garenbāzi un īsām virsbūves pārkarēm".

Eiropas tirgum paredzētajam ķīniešu sedanam salonā būs uzstādīta multimediju sistēma ar astoņu collu skārienjutīgu ekrānu. Tāpat izstrādātāji uzsver, ka interjera dizainā centušies minimizēt podziņu un taustiņu skaitu.

Par "Qoros GQ3" tehniskajiem risinājumiem pagaidām nekas nav zināms. Gaidāms, ka sedans būs aprīkots ar "Chery" markas 1,3-litru benzīna turbopūtes benzīna dzinēju, kas tiks sajūgts ar sešpakāpju mehānisko vai sekvenciālo divsajūgu pārnesumkārbu.

"Qoros GQ3" tiks prezentēts nākamā gada martā notiekošajā Ženēvas autoizstādē, kur šis Ķīnas autoražotājs parādīs arī dažādus konceptus, piemēram, apvidus automobili, kas ražošanā nonāks tikai 2014. gadā.

Ķīnas autoražotājs uzsver, ka "GQ3" kvalitātes un drošības ziņā neatpaliks no saviem eiropiešu konkurentiem.


Темы: , , , , ,
Написать комментарий