Daugavpils domē pateicās Latvijas čempioniem futbolā par panākumiem un patriotismu

foto lat.gorod.lv
foto lat.gorod.lv

Pirmdien, 12. novembrī, Daugavpils pilsētas domē godināja mūsu futbola komandu FC “Daugava”, kura pirmo reizi pēc neatkarības atjaunošanas izcīnīja Virslīgas čempiona titulu.

Vienpadsmit sportisti ar treneriem Ivanu Tabanovu un Vladimiru Žavaronkovu priekšgalā saņēma par ilgi gaidīto uzvaru pateicības vārdus no domes vadības, ziedus, pateicības rakstus un piemiņas zibatmiņas ar mūsu pilsētas simbolu uz kuras ir ierakstīta uzvaras spēle. 

Komandas kapteinim Mihailam Ziziļevam tika pasniegts pašvaldības diploms un goda balva “Sudraba lilija” visai komandai. Futbols ir komandas sporta veids tāpēc apbalvojumus saņēma arī komandas darbinieki: fizioterapeits un tehniskais direktors.

Kā atzīmēja Daugavpils mērs Žanna Kulakova, čempionāta intriga saglabājās līdz pēdējai kārtai, bet mūsu spēlētāji spēja apsteigt tādas stipras komandas kā Rīgas “Skonto”, SK “Liepājas Metalurgs” un FK “Ventspils”, nopelnot 77 punktus. Šis gads Daugavpilī norisinās sporta zīmē, un tāpēc šī brīnišķīgā uzvara dot milzīgu ieguldījumu pilsētas sporta rekordu krātuvē.

Pēc vicemēra Vjačeslava Širjakova vārdiem, “Daugavas” sportisti pierādīja, ka viņi ir pilsētas patrioti, pateicoties kuriem Daugavpils vārds valsts sporta pasaulē izskanēs ar godu. “Mēs zinām, cik daudz emocionālo un fizisko spēku prasīja šī uzvara. Pateicoties jūsu darbam un līdzjutēju atbalstam jūs spējāt sasniegt virsotni”, - pastāstīja vicemērs. Pilsētas vadība apsolīja materiāli palīdzēt Čempionu līgas atlases turnīrā.

Pēc žurnālistu balsojuma “Daugavas” galvenais treneris Ivans Tabanovs tika atdzīts par labāko treneri. Kā gorod.lv pastāstīja pats treneris, tad šī uzvara ir likumsakarīga. “Pēc pelnītās atpūtas ar jauniem spēkiem un idejām gatavosimies nākamajai sezonai”, - paziņoja viņš. 

Vērts atgādināt, ka Mamuka Gongadze kļuva par Virslīgas labāko vārtu guvēju.



Написать комментарий