NBA čempioni 'Heat' svinīgā atmosfērā ar uzvaru sāk jauno sezonu

foto Steve Mitchell, US Presswire
foto Steve Mitchell, US Presswire

Spēcīgā vētra ”Sendija” otrdien tomēr neaizkavēja Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) jaunās sezonas sākumu, un pašreizējie NBA čempioni Maiami ”Heat” svinīgā atmosfērā ar uzvaru ieskandināja jauno sezonu.

NBA čempioni ”Heat” savā pirmajā mačā ar 120:107 (31:25, 31:29, 31:22, 27:31) pieveica pēdējo gadu savus sīvākos konkurentus Austrumu konferencē Bostonas ”Celtics”. Uzvarētājiem atkal toni noteica ”Lielais trijnieks” – Dveins Veids guva 29 punktus Lebrons Džeimss guva 26 punktus un izcīnīja desmit atlēkušās bumbas, bet 19 punkti un 10 atlēkušās bumbas Krisam Bošam. Vēl 19 punktus ”Heat” labā guva Rejs Alens, kuram debija Maiami komandā iznāca tieši pret savu bijušo komandu ”Celtics”.

Bostonas komandai 23 punktus guva Pols Pīrss, bet Radžons Rondo izcēlās ar 20 punktiem un 13 rezultatīvām piespēlēm.

Pirms mača Maiami spēlētāji svinīgā ceremonijā saņēma NBA čempionu gredzenus, bet pie zāles griestiem pacēla NBA čempionu karogu.

Vēl pirmajā spēļu dienā savu potenciālo spēku nespēja apliecināt Losandželosas ”Lakers”, kas ar visu zvaigžņoto sastāvu savās mājās ar 91:99 zaudēja Dalasas ”Mavericks”, kura rindās nebija savainotā Dirka Novicka.

”Mavericks” komandā deviņi basketbolisti tika pie punktiem, neviens no viņiem neguva mazāk par septiņiem, bet rezultatīvākais ar 17 punktiem bija Darens Kolisons. ”Lakers” komandā toni noteica vēl viens ”lieliskais trijnieks” – Kobem Braiantam 22 punkti, Po Gasolam 23 punkti un 13 atlēkušās bumbas, bet Dvaits Hovards savā debijā ”Lakers” rindās guva 19 punktus un izcīnīja 10 atlēkušās bumbas, taču nopelnīja arī sešas personiskās piezīmes.


Написать комментарий