Daugavpilī norisināsies Latgales jaunatnes politikas forums 1

foto gorod.lv
foto gorod.lv

8.novembrī Daugavpils universitātes telpās (Parādes ielā 1) norisināsies Latgales jaunatnes politikas forums, kuru organizē Daugavpils novada dome, biedrība „Dienvidlatgales NVO atbalsta centrs” un Daugavpils Universitāte, lai apvienotu visus Latgales pašvaldību speciālistus un jauniešu līderus, kuriem interesē jaunatnes nākotne Latgalē.

Šāda veida forums pirms gada tika organizēts Ludzā. Otrais forums notiks Daugavpilī, kur darbā ar jauniešiem iesaistītie speciālisti apspriedīs jauniešu izaugsmes jautājumus, izanalizēs jauniešu problēmas un vienosies par sadarbību un rīcības virzieniem problēmu risināšanā. Pasākumā piedalīsies arī Daugavpils pilsētas domes Jaunatnes departamenta pārstāvji.

Foruma gaitā tiek plānots dalīties pieredzē, prezentēt labas prakses piemērus, apspriest brīvprātīgo darbu, jauniešu iniciatīvu un iespējas.

Pēc foruma rīkotāju domām, svarīgi ne tikai risināt problēmas, bet arī meklēt jaunus izaicinājumus, lai mūsu reģiona jaunieši kļūtu radošāki, uzņēmīgāki, sabiedriski aktīvāki, izmantotu Latgales pašvaldību piedāvātās iespējas savai attīstībai, kā arī izmantotu iespēju apmainīties ar pieredzi un labām idejām.

Piesakoties dalībai forumā, jānorāda vārds, uzvārds, pārstāvētā organizācija, mācību iestāde vai pašvaldība, kontakttālrunis. Dalībai forumā jāpiesakās līdz šī gada 1.novembrim pa e-pastu: olesja.nikitina@dnd.lv.


Написать комментарий

un saskaņa varēs jaunajiem mācīt krievijai vēlamo politiku :))