Pilsēta godināja labākos uzņēmējus

foto Rēzeknes dome
foto Rēzeknes dome

12. oktobrī tradicionālās izstādes „Rēzeknes uzņēmējs 2012” ietvaros Rēzeknes pilsētas dome godināja uzņēmumus, kas pēdējā gada laikā ir sasnieguši lielākos panākumus sava biznesa attīstībā, tādējādi veicot nozīmīgu ieguldījumu Rēzeknes uzplaukumā un tās iedzīvotāju labklājības paaugstināšanā, vēsta Rēzeknes pilsētas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Uzņēmumi tika godināti un saņēma pateicības rakstus no Rēzeknes pilsētas domes sešās nominācijās: lielākais iedzīvotāju ienākuma nodokļa maksātājs – SIA „Rēzeknes gaļas kombināts”; lielākais eksportētājs –„NewFuels” RSEZ SIA, veiksmīgs un eksportspējīgs uzņēmums – SIA „Baltiks East”, būvniecības uzņēmums ar lielāko apgrozījuma pieaugumu – pilnsabiedrība „Latgales būve”, kravu pārvadātājs ar lielāko apgrozījuma pieaugumu – SIA „Aleksarts”, veiksmīgs starts un klientiem draudzīgs uzņēmums – SIA „Kraģītis”. Lai noteiktu labākos šajās nominācijās, tika izmantoti statistikas dati (apgrozījums, nodokļu maksājumu summa, investīciju apjoms, darbavietu skaits). Šogad pirmo reizi bija arī tā saucamā „tautas” nominācija, kad rēzekniešiem bija iespēja nosaukt labāko „Pilsētas popularizētāju”, par tādu kļuva SIA „Rēzeknes gaļas kombināts”.

„Mēs varam ieguldīt miljonus ielu rekonstrukcijā un kultūras un izglītības objektu būvniecībā, mēs varam padarīt pilsētu pievilcīgāku tās iedzīvotājiem un investoriem, bet tajā pašā laikā mēs brīnišķīgi saprotam, ka Rēzeknes tagadne un nākotne ir atkarīga tikai no uzņēmējiem. Ja būs uzņēmēji, būs arī attīstības iespējas. Izmantojot gadījumu, vēlos vēlreiz pateikties Rēzeknes uzņēmējiem par to, ka jūs esat, ka jūs strādājat un domājat ne tikai par savu rītdienu, bet arī par mūsu pilsētas nākotni. Nākamajā plānošanas periodā (2013.-2020.g.) pašvaldība īpašu uzmanību veltīs jaunu darbavietu radīšanai. Mums īpaši svarīga ir ražošanas uzņēmumu atvēršana Rēzeknē, tomēr tas nenozīmē, ka mēs neatbalstīsim arī pakalpojumu un tirdzniecības nozaru attīstību. Veiksmīgs var būt ikviens bizness, un šī gada labākie uzņēmumi to apstiprina,” teica Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētājs Aleksandrs Bartaševičs apbalvošanas ceremonijas laikā.


Написать комментарий