Daugavpilī notika trīs automašīnu sadursme

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Daugavpilī, 26. septembra vakarā Tukuma un Jātnieku ielu krustojumā notika trīs automašīnu sadursme, informē Valsts policijas Latgales reģiona pārvalde.

Automašīnas BMW vadītājs, 1984.gadā dzimis vīrietis, izbraucot uz galvenā ceļa, nepalaida pa to braucošo automašīnu Mazda, kura pēc inerces ietriecās pretim braucošajā Fordā, kas uzsācis labā pagrieziena manevru. Cilvēki negadījumā par laimi nav cietuši, taču automašīnas pamatīgi bojātas. Policijas darbiniekiem bija pamatotas aizdomas, ka BMW vadītājs bijis alkohola reibumā, taču no pārbaudes viņš atteicās. Tas gan nenozīmē, ka viņš nebūs saukts pie atbildības. Tiesa lems par piemērojamo sodu. Vadītājam draud gan administratīvais arests, gan naudas sods, gan tiesību atņemšana.

26.septembrī ap 14:10 Preiļu novadā, ceļa Krāslava-Preiļi-Madona 53.km, 1968.gadā dzimusī sieviete, vadot automašīnu Audi, nepalaida pa galveno ceļu braucošo kravas automašīnu Scania, kā rezultātā notika sadursme. Negadījumā cieta Audi vadītāja, kura ar galvas traumu tika nogādāta slimnīcā, taču pēc medicīniskās palīdzības sniegšanas palaista mājās.


Написать комментарий