Dažu Daugavpils skolu renovācijas darbi varētu būt pabeigti jau šogad

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Renovācijas projekta ietvaros vairākās Daugavpils skolās pilnā sparā rit remontdarbi, sakarā ar kuriem pēc līguma laušanas ar firmu „Svente Holdings” pašvaldība bija izsludinājusi jaunus iepirkumus.

Tika atjaunoti remontdarbi Krievu vidusskolā-licejā, 6. un 12.vidusskolā, 1.speciālajā skolā, 16.vidusskolā, kā arī 13.vidusskolā, kur jumta remontdarbi tiek veikti uz pašvaldības rēķina. Vicemērs Vjačeslavs Širjakovs paziņoja, ka pašvaldība ir apmierināta ar darba veikšanas tempiem minētajos objektos. Turklāt dažos objektos veiktos remontdarbus plānots pabeigt līdz gada beigām.

Ruģeļu pamatskolas un 10.vidusskolas remontdarbu atjaunošanas atlikšana ir saistīta ar iesniegto sūdzību par konkursa rezultātiem. Kā jau tika ziņots, sakarā ar šo sūdzību skolās veiktie remontdarbi varētu būt atlikti vismaz uz pusotru mēnesi.

Pēc V.Širjakova vārdiem, Daugavpils pašvaldība ir saņēmusi vēstuli no Iepirkumu uzraudzības biroja par to, ka sūdzība tika atzīta par nepamatotu. Šajā sakarā tuvākajā laikā būs iespējams slēgt līgumu ar konkursa uzvarētāju, kas jau šogad sāks darbu veikšanu.

Attiecībā uz pārējām skolām, kurās remontdarbi arī netika pabeigti (13., 15.vidusskolā, Daugavpils Logopēdiskā internātpamatskolā, 11.pamatskolā), tika pieņemts lēmums par darba apjomu samazināšanu un to darbu apstiprināšanu, kurus iespējams veikt, izmantojot atlikušos eirofonda līdzekļus, tuvākajā laikā sakarā ar minētajiem objektiem tiks izsludināti jauni konkursi.


Написать комментарий