Daugavpils novada dienu ietvaros darbosies gadatirgus, kurā piedalīsies 94 uzņēmēji

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Šonedēļ mūsu pilsētā norisināsies vairāki ievērojami notikumi, tai skaitā Daugavpils novada dienas. Divu dienu laikā pilsētnieki, novada iedzīvotāji un viesi piedalīsies dažādos šiem svētkiem veltītajos pasākumos.

Bez šaubām, par Daugavpils novada dienu galveno notikumu kļūs lielais koncerts uz Novada domes skatuves, kurā piedalīsies kaimiņu novadu un valstu pārstāvji. Kā arī norisināsies tradicionālais gadatirgus, kas tiks atklāts sestdien, 22.septembrī, plkst.9:00.

Daugavpils novada domes īpašumu apsaimniekošanas un uzņēmējdarbības veicināšanas nodaļas vadītāja Vasilisa Pudovkina Gorod.lv pastāstīja, ka dalībai gadatirgū ir pieteikušies 94 interesenti. Dalībnieku lielākā daļa (65 cilvēki) ir mūsu novada lauku uzņēmēji, kā arī pietiekušies 15 cilvēki no Daugavpils un 14 citu novadu pārstāvji.

Šī gada gadatirgū galvenokārt tiks piedāvāta lauksaimniecības produkcija – mājas kūpinājumi, desas, siers, dārzeņi, ievārījums un daudz kas cits.

Visiem gadatirgus apmeklētājiem būs iespēja pastaigāties pa Lauku gardumu ielu un nogaršot aptuveni 20 piedāvāto virtuvju ēdienus.

Novada ražotāju un amatnieku tirdziņa produktu pircēji, kuri iegādāsies preci ne mazāk kā 3 Ls vērtībā, saņems vienu talonu Lauku gardumu ielas ēdienu degustācijai. Jo vairāk talonus sakrāsiet, jo vairāk ēdienu nogaršosiet.

Gadatirgus darbosies 22.septembrī no plkst.9:00 līdz 14:00.


Написать комментарий