Tilta pār Laucesas upi abas joslas atsāks darboties pirms ziemas sākuma

foto gorod.lv
foto gorod.lv

23.augustā Daugavpilī tika uzsākti tilta pār Laucesas upi rekonstrukcijas darbi, viena no satiksmes joslām tika slēgta, satiksme otrajā joslā tiek organizēta ar luksoforu palīdzību. Minētajā dienā pie tilta bija izveidojies sastrēgums, kas bija saistīts ar avāriju uz Vienības tilta, kur ap plkst.17:00 sadūrās 4 automašīnas - «Mazda», «Audi 100», «Audi A6» un «Peugeot».

Vicemērs Vjačeslavs Širjakovs ziņoja, ka tilta vienas joslas rekonstrukcijas darbi tiek turpināti, pašlaik ar satiksmes organizāciju uz tilta saistītu problēmu nav.

Vicemērs arī ziņoja, ka slēgtajā joslā darbi tiks turpināti līdz oktobra beigām, bet pirms ziemas atsāks darboties abas satiksmes joslas un ietve. Ziemā sakarā ar tehnoloģisko procesu sadalošajā joslā tiks ierīkotas betona plāksnes, jo uz laiku tiks atsegta tilta seguma armatūra. Lai armatūra nekļūtu par transporta līdzekļu bojāšanas iemeslu, tā tiks iežogota.

Zīmīgi, ka tilta rekonstrukcijas gaitā ietve un braucamā daļa tiks atdalītas ar augstu apmali, līdzīgi kā tas ir izdarīts uz Vienības tilta, šādā veidā gājēji un riteņbraucēji varēs pārvietoties drošāk.

Kā arī V.Širjakovs paziņoja, ka tika noņemti slēdži, kurus uz tilta margām atstāja jaunlaulātie, taču tie tiks saglabāti. Tuvākajā laikā tiks īstenota oriģinālā ideja un slēdži tiks uzstādīti pie Dzimtsarakstu nodaļas, kur tiek plānots izveidot jaunlaulātajiem domāto parku vai aleju.


Написать комментарий