18.Novembra iela autotransporta satiksmei būs pieejama no 31.oktobra

foto gorod.lv
foto gorod.lv

No šī gada 7.augusta autotransporta (arī sabiedriskā transporta) satiksme 18.Novembra ielā posmā no Valkas ielas līdz Varšavas ielai Daugavpilī tika pilnībā slēgta. Satiksmei ir pieejami 18.Novembra ielas un Ventspils ielas, kā arī Jelgavas ielas krustojumi.

Vicemērs Vjačeslavs Širjakovs portālam Gorod.lv pastāstīja, ka šobrīd būvnieki iekļaujas noteiktajos termiņos, īpašas problēmas sakarā ar darbu veikšanu nav radušās. Ja darbi tiks veiksmīgi veikti arī turpmāk, līdz ziemai, precīzāk līdz 31.oktobrim, pašlaik slēgtais posms no Varšavas ielas līdz Valkas ielai atkal kļūs par satiksmei pieejamu.

Līdz tam laikam šeit tiks ieliktas divas asfalta kārtas, izveidots iezīmējums, kā arī iekārtota lietusgāžu kanalizācija un apgaismojums. Satiksme tiks organizēta iepriekšējā veidā – uz abām pusēm, divas joslas katrā pusē. Trešo seguma kārtu ieliks projekta noslēgumā, lai ceļa segums būtu vienā līmenī.

V.Širjakovs pastāstīja, ka pašvaldība sekos darbu veikšanas tempiem, lai ziemā izvairītos no satiksmes organizācijas problēmām galvenajā pilsētas ielā. Kā arī šogad minētā projekta ietvaros tiek plānots sākt Laucesas tilta remontu. To neplāno slēgt pilnībā, vienas joslas satiksmi regulēs luksofors. Tuvākajā laikā tiks uzsākti lietusgāžu kanalizācijas ierīkošanas darbi posmā no Čiekuru ielas līdz Mēness ielai.

Darbi uz gaisa tilta tiks uzsākti nākamgad. Kā arī tika nolemts atlikt darbus posmā no Valkas ielas līdz Vasarnīcu ielai, jo satiksmes slēgšana arī šajā posmā radītu vēl lielākus sarežģījumus autotransporta satiksmē.


Написать комментарий