Uz Daugavpils skolu renovācijas darbu pabeigšanu pretendē 13 firmas

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Kā jau tika ziņots, maijā Daugavpils dome bija izsludinājusi konkursu par mācību iestāžu jumtu un fasāžu renovācijas un teritorijas labiekārtošanas darbu pabeigšanu pilsētas skolu energoefektivitātes palielināšanas projekta ietvaros.

Atgādināsim, ka atkārtotais konkurss tika izsludināts sakarā ar to, ka „Svente Holdings” neiekļāvās darbu veikšanas termiņos, kuri vairākkārt tika pagarināti.

Šobrīd pašvaldība ir nolēmusi sadalīt iepirkumu 6 lotēs (1-2 skolas katrā lotē) un izmantot principu, kad viena firma var saņemt tikai vienu loti. Tas tiek darīts, lai nākotnē nerastos situācijas, kad darbuzņēmējs netiek galā ar darbu apjomu un neiekļaujas termiņos.

2.jūlijā Domes Iepirkumu komisija atvēra aploksnes ar pretendentu piedāvājumiem sakarā ar darbu veikšanu 8 skolās, kurās darbi palika nepabeigti. Iepirkumu komisijas priekšsēdētājs Valērijs Kononovs paziņoja, ka konkursā piedalījās 13 pretendenti, „Svente Holdings” to skaitā nav.
Šobrīd komisija novērtē tehniskos piedāvājumus. Tiek plānots, ka darbi varētu būt atjaunoti jau šovasar, bet pabeigti 2013.gada augustā.


Написать комментарий