Septembrī Daugavpilī notiks Otrais Starptautiskais investīciju forums

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Kārtējā preses konferencē Daugavpils vicemērs Līvija Jankovska paziņoja, ka pašvaldība ir uzsākusi gatavošanos Otrajam Starptautiskajam investīciju forumam, kas Daugavpilī notiks 20. un 21.septembrī.

 

9.jūlijā notika darba grupas sapulce, kura nodarbojas ar gatavošanos forumam un kurā darbojas arī Latgales plānošanas reģions un Tirdzniecības un rūpniecības kameras Daugavpils nodaļa.

Tikšanās gaitā vicemērs Līvija Jankovska atzīmēja, ka foruma mērķis ir informēt par Daugavpili un parādīt pilsētas un reģiona potenciālu. Par foruma galvenajām tēmām tika izvēlēta lidostas attīstība, tūrisms, uzņēmējdarbības attīstība. Tika apspriesta arī tradicionālā uzņēmēju izstāde, kuru tiek plānots rīkot foruma ietvaros.

L.Jankovska žurnālistiem pastāstīja, ka līdz forumam pilsētā sagatavos jaunu suvenīru kolekciju, kas popularizēs Daugavpili. Šobrīd tiek īstenota sadarbība ar uzņēmējiem un amatniekiem, lai radītu suvenīrus, kas būtu saistīti ar forumu un vietējiem tūrisma objektiem.

Tiek plānots, ka forumu Daugavpilī apmeklēs arī dažādu valstu uzņēmēji, kuriem sagatavos dažāda veida informāciju par pilsētu un organizēs ekskursiju pa potenciālajiem investīciju objektiem.


Написать комментарий