Krievijā māte no 15. stāva loga izmet abus dēlus

foto Lifenews.lv
foto Lifenews.lv

Krievijā izmeklētāji turpina šķetināt šausminošo noziegumu, kad māte pa 15.stāva logu izmetusi abus savus mazos dēliņus.

Noskaidrojies, ka sieviete, iespējams, bija afekta stāvoklī. Ģimenē bijušas problēmas, un sieva savu vīru turējusi aizdomās krāpšanā, ziņo portāls Tvnet.lv

Pēc kritiena septiņus gadus vecais Vova un četrus gadus vecais Rodions mira notikuma vietā. Viņu māte, 27 gadus vecā Galiņa Rjabkova, pēc notikušā mēģināja izdarīt pašnāvību.

Policijai viņa paskaidroja, ka neesot nevienam vajadzīga, bet viņas bērni tagad esot enģeļi.

Rjabkovu ģimene bijusi uz izjukšanas robežas - sieva vīru turējusi aizdomās neuzticībā un draudējusi ar šķiršanos. Sievietes vīrs nelaimes brīdī atradās komandējumā.

Portāls lifenews.ru tikmēr publiskojis novērošanas kameru video, kurā pēc nozieguma izdarīšanas 24.jūnijā redzama bērnu māte, kā arī satrauktie kaimiņi. Video redzams, ka lejā uz pirmo stāvu nonākusi arī Gaļina, kura, pārliecinājusies par bērnu nāvi, atgriežas kāpņu telpā.

Kaimiņi pastāstīja, ka sieviete savu vainu notikušajā atzina un licies, ka neizjūt ne mazāko nožēlu. «Ārā iznāca arī māte. Mēs viņai jautājām: tie ir jūsu bērni? Jā, es viņus izsviedu, viņa atbildēja. Bez jekādām emocijām. Sen jau tas esot bijis jāizdara,» stāsta kaimiņš, kurš notikušo pamanīja viens no pirmajiem.

Bērnu tēvs Maskavā stādā par programmētāju. Ģimene bijusi diezgan nodrošināta, un māte nestrādāja. Bērni netika laisti bērnudārzā un audzināti mājās.


Написать комментарий