'McLaren' bez maksas pilnveidos pārdotos 'MP4–12C' superauto

foto delfi.lv
foto delfi.lv

Britu kompānija "McLaren" paziņojusi, ka bez maksas pilnveidos visus pārdotos "MP4-12C" superauto. Modernizācija paredz ne tikai dzinēja jaudas palielinājumu un dažādus uzlabojumus automobiļa elektronikas vadības blokos, bet arī jaunas papildaprīkojuma iespējas.

"McLaren" pilnveidojumi paredz "MP4-12C" dzinēja jaudas palielināšanu līdz 625 zirgspēkiem (+25 ZS), pārprogrammēt septiņpakāpju "SSG" transmisijas vadības bloku atsaucīgākai darbībai, uzstādīt programmējamu ieplūdes skaņas ģeneratoru, priekšējos lukturus savienot ar lietus sensoru, kā arī vēl dažus citus uzlabojumus elektroniskajā vadībā.

Savukārt tiem, kuri "MP4-12C" superauto iegādāsies jaunu, "McLaren" piedāvās vēl nebijušas aprīkojuma iespējas – "Volcano" dzelteno virsbūves krāsu, piecu spieķu riteņu diskus dažādos toņos, vēl augstākas kvalitatātes ādas apdari, balstiekārtas paaugstinājumu par līdz pat 40 mm, kā arī vēl dažādas interjera komplektācijas iespējas.

Atgādinām, ka "McLaren MP4-12C" ražošanā nonāca aizvadītā gada pavasarī. Šis superauto, kas spējīgs pārsniegt 320 km/h, maksā no 200 tūkstošiem eiro.


Написать комментарий