Japānis pacienā viesus ar savu dzimumlocekli

foto Privātais arhīvs
foto Privātais arhīvs

Kāds jauns japāņu vīrietis, kurš apgalvo, ka ir aseksuālis, licis amputēt savus dzimumorgānus un vēlāk pagatavojis tos pusdienās pieciem viesiem.

Kā vēsta izdevums The Daily Mail, 22 gadus vecais japānis pēc operācijas sasaldēja savas ģenitālijas, lai varētu sarīkot pusdienas par naudu pieciem cilvēkiem. Katrs neparasto pusdienu dalībnieks par maltīti samaksāja aptuveni 160 latus.

Pirms dzimumorgānu notiesāšanas viesi noklausījās skaņdarbu klavierēm un piedalījās apaļā galda diskusijā.

Mao, kas internetā pazīstams ar iesauku HC, iepriekš bija plānojis savu dzimumlocekli apēst pats, bet vēlāk pārdomājis. Toties pusdienu pagatavošanu viņš īstenojis pašrocīgi pieredzējuša pavāra vadībā, maltīti papildinot ar sēnēm, pētersīļiem un citām garšvielām.

Sociālajā tīklā Twitter japāņu mākslinieks Mao Sugijama sākotnēji piedāvāja apēst viņa ģenitālijas vienam cilvēkam par aptuveni 800 latiem, bet vēlāk izlēma sadalīt maltīti uz pieciem cilvēkiem. Tāpat viņš apliecināja, ka ir vesels – viņam nav seksuāli transmisīvu slimību un orgāni bijuši "labā darba kārtībā", kā arī viņš nav lietojis sieviešu hormonus.

"Pirmais interesents varēs tos dabūt vai arī es apsvēršu iespēju pārdot tos grupai viesu. Tie tiks sagatavoti saskaņā ar pircēja vēlmēm un viņa izraudzītajā vietā," Twitter ierakstā solīja mākslinieks.

Kopumā pasākumu Tokijā apmeklēja aptuveni 70 cilvēku – kamēr pieci mielojās ar vīrieša ģenitālijām, pārējie baudīja krokodila vai liellopu gaļas ēdienus.

Dzimumorgānu ēdēji bija 30 gadus vecs pāris, 22 gadus veca sieviete, 32 gadus vecs vīrietis un 29 gadus vecais pasākumu plānotājs Šigenobu Macusava. Tieši viņš publicēja ģenitāliju ēšanas fotogrāfijas savā blogā, bet vēlāk tās dzēsa "privātuma ievērošanas apsvērumu dēļ" (tas gan nenozīmē, ka tās uzreiz netika saglabātas).

Pirms savdabīgajām pusdienām Sugijama lūdza viesiem parakstīties, ka viņi piekrīt uzņemties visu atbildību par savu veselību. Nogaršojuši Sugijamas dzimumorgānus, viesi atzina, ka tie ir ļoti sīksti un gabaliņi – pārāk mazi.

Par dīvaino pasākumu kāds informējis arī policiju, bet izmeklēšana netika uzsākta, jo nekas pretlikumīgs neesot noticis.

Sugijama, kas strādā par mākslinieku ilustratoru, licis nogriezt arī krūšu galus. Tā kā viņš ir aseksuālis, viņam nav plānotas operācijas, lai izveidotu sieviešu dzimumorgānus.


Написать комментарий