Deputāti atļāva spēļu zālei ieņemt plašākas telpas 1

foto spoki.lv
foto spoki.lv

Daugavpils domes Finanšu komitejas kārtējā sēdē deputāti atļāva firmai “Garkalns” atklāt spēļu zāli Strādnieku ielā 88A, Daugavpilī. Līdz ar ko firma ir nolēmusi pārtraukt tās spēļu zāles darbību, kas atrodas Valkas ielā 2”O”.

Juriste Marina Dmitrijeva paskaidroja, ka līdz ar šo lēmumu kopējais spēļu zāļu skaits Daugavpilī nepalielinās un visas likuma prasības ir ņemtas vērā.

Atbildot uz mēra Žannas Kulakovas jautājumu par nepieciešamību mainīt adresi, firmas pārstāvis atzīmēja, ka līdz šīm izmantotajās telpās nebija iespējams nodrošināt klientiem visu pakalpojumu spektru. Kā arī firmas pārstāvis atzīmēja, ka pārcelšanās faktam ir pozitīvais raksturs, jo tagad zāle atradīsies tālāk no tirgus. Iepriekšējā spēļu zāle faktiski atradās tirgus teritorijā, bet tagad cilvēki atradīsies tālāk no spēļu zāles un tā mazāk ietekmēs viņu vēlmi spēlēt.

Pārliecinoties, ka blakus spēļu zālei nav mācību iestāžu un reliģisko organizāciju, kā arī firma visu nepieciešamo ir saskaņojusi, bet iedzīvotāju aptauju veikt nav nepieciešams, jo zāle atrodas atsevišķās telpās, ar balsu vairākumu lēmums tika atbalstīts.


Написать комментарий

kas par- kožzavodu?kas par -idiotismu?syuda roksetoji!!!!